Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Completare certificat de concediu medical

Buna ziua,

Cum se completeaza rubriciile "Cuantumul indemnizatiei de asigurari sociale de sanatate" si "Indemnizatie suportata din fondul de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale" de pe un certificat de concediu medical?
Multumesc anticipat.
Adaugata in   Studii de caz

3 raspunsuri


la 20 Dec. 2017
Concediul medical trebuie avizat de medicul de familie si specialist daca este cazul, in a doua parte fiind zona de completat de catre angajator cu datele acestuia, cuantumul veniturilor pe ultimele 6 luni, numarul de zile al celor 6 luni din care rezulta valoarea indemnizatiei pe zi si procentul acordat in functie de codul 1-15 din medical; primele 5 zile acordate se suporta de catre angajator, iar diferenta din FNUASS.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 20 Dec. 2017
Multumesc pentru raspunsul oferit, dar intrebarea mea s-a referit strict le cele doua rubrici, pana acolo stiu cum se completeaza. Daca ma puteti ajuta v-as multumi... O zi buna.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 21 Dec. 2017
Cuantumul este produsul dintre rezultatul indemnizatiei pe zi inmultit cu numarul de zile lucratoare de concediu medical acordat, iar indemnizatia suportata de fnuass este diferenta care depaseste cele 5 zile suportate de angajator in cazul concediului medical initial.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x