Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

casierie proprie pentru sediu secundar

Buna ziua!

Societatea a deschis un sediu secundar unde functioneaza un magazin alimentar. Trebuie sa aiba casierie proprie? Trebuie sa intocmeasca registru de casa separat?


Multumesc!
Maria
Adaugata in   Studii de caz

3 raspunsuri


la 04 Iun. 2014
Daca societatea functioneaza la sediul social si mai are deschise si sedii secundare, trebuie sa aveti casa de marcat separata si registru de casa pentru fiecare punct de lucru operational. Doar in cazul in care exista un sediu secundar, iar sediul social nu are activitate, se tine o singura casa de marcat si un singur reistru de casa.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 05 Iun. 2014
Sediu social nu are casa de marcat, obisectul de activitate este colectarea deseurilor nepericuloase. Avem un sediu secundar unde e deschis un magazin alimentar. Acolo exista casa de marcat dar nu se tine registru de casa. Este bine? Multumesc! Maria
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 06 Iun. 2014
Nu cred ca este bine. La sediu desfasurati activitate de colectare deseuri, cu activitate de plata numerar, ce necesita completarea unui registru de casa, iar la sediul secundar faceti incasari numerar care trebuie tinute separat. In cazul unui control fiscal nu puteti justifica suma existenta in registrul de casa la una din locatii, consecinta fiind confiscarea sumei si aplicarea unei contraventii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x