Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

casare m fixe

BUNA ZIUA.
S-a schimbat instalatia de aer conditionat si s-a pus o alta noua.Vechea instalatie era inreg.la mijloace fixe si este casata in intregime.Trebuie casata vechea instalatie,fac un proces verbal-este suficient? Nu am ce sa recuperez din vechea pentru ca pur si simplu s-a aruncat de firma care a instalat noua instalatie.Mentionez ca sint inregistrate la mijloace fixe deoarece au avut valoare pt.mijloace fixe deoarece nu sint numai aparatele alea pentru aer conditionat,sint putin mai complexe,le folosim la aparate solar.
VA MULTUMESC!
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 05 Dec. 2012
Se va proceda la: - scoaterea din functiune a activului prin PV de casare; - dezmembrarea acestuia; - valorificarea partilor componente rezultate, prin vanzare sau prin folosirea in activitatea curenta; Casarea activelor corporale fixe de natura bunurilor de capital prevazute la art. 149 din Codul fiscal nu constituie livrare de bunuri. Vezi si art. 125.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x