Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Bugetarea gestiunii activitatii

Buna ziua, elaborez o lucrare de licenta si as avea nevoie de cateva informatii si recomandari. Tema lucrarii este Bugetarea activitatii, dupa cum probabil stiti ca student este mai greu sa faci rost de informatii direct de la o intreprindere, asa ca singura mea solutie este sa gasesc o firma ce isi prezinta Raportul de Activitate pe anul 2017 si de acolo sa extrag informatiile, si eventual sa le mai prelucrez/modific pentru a nu intra la plagiat. Cum as putea sa elaborez aceste bugete?, Cu ce as putea incepe? Mentionez ca licenta este pe jumatate facuta, insa am nevoie de ajutor la cum pot elabora bugetele. Va multumesc frumos pentru timpul acordat.

1 raspuns


la 10 Iun. 2018
O lucrare de licenta are o parte teoretica, o parte practica si concluzii. Presupun ca cea teoretica este usor de definit din biliografie, cea practica se refera la aplicarea teoriei asupra unui caz, respectiv societate comerciala sau institutie publica, ce utilizeaza bugetarea activitatii. Aveti nevoie de un caz concret, de o persoana juridica, care sa va puna la dispozitie situati financiare pe care sa aplicati bugetele, sa organizati activitatea economica a institutiei pe departamente cu bugete de venituri si cheltuieli, iar la final sa trasati concluziile privind gestionarea mai eficienta a activitatii firmei prin aplicarea bugetelor.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x