Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

bilant ONG cu activitate economica

La un ONG cu activitate economica la ce rand se trec Veniturile din activitati economice si Cheltuielile privind activitatile economice, avand in vedere ca in formular se precizeaza ca rd. 9,10,11,12 sunt prevazute numai pentru organizatiile sindicale si patronale.Multumesc.
Adaugata in   Studii de caz Bilant ong

3 raspunsuri


la 10 Mar. 2015
Situatiile financiare pentru ONG inregistreaza activitatea fara scop patrimonial si cea economica in formularele 10 si 20. Incadrarea activitatii economice a ONG nu poate fi decat pentru organizatii sindicale sau patronale, desfasurarea unei activitati economice similare societatilor comerciale nefiind autorizata.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 17 Mar. 2015
in conditiile in care ONG-ul a desfasurat atat activitati non profit , dar si activitati economice in anul 2014 , cum se va inregistra activitatea economica in formularele 10 si 20? Ca urmare a legii 62/2014 nu se specifica ce face un ONG existent care trebuie sa desfasoare si activitati economice, chiar daca ponderea este cu activitati non profit.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 31 Mar. 2015
O asa ENORMITATE n-am mai auzit, stimate domn... am mai citit raspunsuri prin care sfatuiti prost, sper ca nu faceti inadins! Stimata Magdalena Similache, completati va rog FORMA LUNGA a bilantului si va rezolvati problema!! ( bifati pe prima pagina a bilantului)
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x