Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

baza legala decontare cheltuieli echipa fotbal

Buna ziua,

Sportivii unei echipe de fotbal X de la un club sportiv de drept public au fost transferati la o alta echipa de fotbal Y dintr-un alt judet, deoarece pe raza judetului echipei X nu exista campionat pentru categoria lor de varsta, iar pentru a putea juca in alt campionat dintr-un alt judet trebuiau sa aiba vize de la Asociatia de Fotbal din judetul echipei Y.
In conditiile in care acesti sportivi nu mai apartin echipei X, clubul mai poate deconta cheltuielile cu transportul si taxele de arbitraj ? Sau ce baza legala exista pentru a se putea deconta cheltuielile lor? Se poate incheia vreun contract de colaborare?

2 raspunsuri


la 08 Oct. 2018
Se poate incheia un parteneriat prin care se stabilesc obligatiile partenerilor sau se refactureaza cheltuielile daca sunt cheltuieli ce apartin echipei Y. In mod normal transferul exonereaza institutia care transfera, de orice obligatie privind decontarea cheltuielilor.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 09 Oct. 2018
Va multumesc!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x