Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

baza calcul concediu de maternitate

Stimati specialisti!Ma confrunt cu urmatoarea situatie:Angajata aflata in concediu pt.ingrijirea copilului pina la virsta de 2 ani.Concediul se incheie pe 15.11.2014. Cu 16.11.2014 am emis decizia de reluare a activitatii si cu aceiasi data a primit concediu prenatal, intrucit era insarcinata cu al doilea copil.
Precizez: ultimele venituri realizate sant din sept.2012 in urma.Pentru perioada octombrie-decembrie 2012,a beneficita de concediu de maternitate pt.primul copil.Al doilea copil s-a nascut pe data de 12.11.2014.
Programul de salarii mi-a calculat ca baza veniturile realizate in ultimele 6 luni lucrate, respectiv aprilie-sept.2012.
Este corect?
Va multumesc anticipat.

2 raspunsuri


la 19 Nov. 2014
Indemnizatia pentru concediul de maternitate este de 85% din baza de calcul. Baza de calcul o reprezinta veniturile brute din cele 6 luni anterioare lunii in care persoana intra in concediu de maternitate. Programul a calculat corect.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 21 Nov. 2014
Va multumesc foarte mult!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x