Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Balanta pentru Cod de Tva in Ungaria

Societatea din Romania inregistrata in scopuri de tva , executa construirea unui imobil in Ungaria pentru care s- a inregistrat in scopuri de tva si in Ungaria .O firma de contabilitate din Ungaria intocmeste si depune decontul de tva la autoritatile fiscale din Ungaria , societatea din Romania primind din Ungaria doar decontul de tva , fara balanta , fara alte documente si fara impozit pe profit.
Trebuie sa fie intocmita in Ungaria o balanta analitica pentru operatiunile care se efectueaza in Ungaria , balanta din care vor fi preluate rulajele in balanta societatii din Romania utilizand conturile 891 ?Bilant de deschidere ? si 892 ? Bilant de inchidere ? sau societatea sa isi opereze direct in contabilitatea din Romania facturile care au codul fiscal unguresc si sa efectueze inchiderea conturilor de venituri si cheltuieli calculand impozitul pe profit ?

1 raspuns


la 19 Sep. 2017
Societatea romana a deschis o reprezentanta in Ungaria unde tine contabilitatea ca punct de lucru urmand ca la sediul din Romania sa se faca consolidarea cu evidentierea proiectului derulat in Ungaria.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x