Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

angajare croitoreasa la Cooperativa mestesugareasca

La o cooperativa mestesugareasca se doreste angajarea unei croitorese care sa fie platita la volumul de lucruri realizate. Ce varianta este corecta pentru angajare , contract de munca cu timp partial sau o conventie in care se stipuleaza plata la lucrari?Contractul trebuie inregistrat la Camera de Munca , dar conventia cred ca nu se inregistreaza la Camera de Munca. Va rog sa ma lamuriti si multumesc.

1 raspuns


la 22 Apr. 2015
Conventia civila de lucru in acord nu mai se utilizeaza, iar conventiile civile se incheie in conditia in care nu exista o incadrare a prestatiei ca relatie de munca continua conform incadrarii contractului individual de munca. Ca varianta, aveti incadrearea persoanei cu salariul minim pe economie, specificand in contract grila de salarizare suplimentara in functie de realizari. O alta varianta este acceptarea ca partener in cadrul cooperativei cu drept de a investi si a participa la castiguri proportional cu munca depusa si rezultatele obtinute.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x