Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

amortizare aer conditionat

un aparat de aer conditionat cum se amortizeaza,va rog sa imi spuneti!ap e nou valoare de 1200 ron cu montaj cu tot!se trece lunar sau la sfarsitul anului in registru de incasari si plati?va multumesc
Adaugata in   Studii de caz

3 raspunsuri


la 13 Feb. 2012
Vezi HOTARAREA nr. 105/2007 privind stabilirea valorii de intrare a mijloacelor fixe ART. 1 alin. 1 "?Žncepand cu data intrarii in vigoare a prezentei hotarari, valoarea minima de intrare a mijloacelor fixe stabilita in conditiile art. 3 alin. 2 lit. a din Legea nr. 15/1994 privind amortizarea capitalului imobilizat in active corporale si necorporale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, este de 1.800 lei." In cazul dvs. valoarea aparatului de aer conditionat este sub 1.800 lei. In registrul de incasari si plati il treceti in luna in care a fost emisa factura, cu intreaga valoare 1200 lei.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 13 Feb. 2012
SUNTETI EXTRAORDINARA!BRAVO!miiiii de multumiri pt rapiditatea raspunsului si amabilitate!ma gandesc totusi ca nu e usor sa dai atatea raspunsuri din o multitudine de domenii si atatea legi si HG etc.VA FELICIT!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 27 Aug. 2012
Factura aparatului meu conditionat depaseste suma de 1800 lei. Separat de factura ptr. aparat am si o factura ptr. instalarea lui. Am vazut raspunsul d-voastra ptr. Mihaela Radu si m-as bucura daca mi-ati da un sfat cu privire la amortizarea aparatului. Multumesc anticipat D-na Teodora Munteanu.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x