Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Activitate PR, reclama si publicitate

Buna ziua!

Am preluat o firma care se ocupa cu activitate de PR, reclama si publicitate. Pentru desfasurarea activitatii cumpara diverse produse de imbracaminte pentru persoanele folosite in desfasurarea activitatii. Ma puteti ajuta cu inregistrarile acestor cumparaturi? le inregistrez ca si consumabile? Sunt deductibile sau nu?

Va multumesc
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 03 Apr. 2012
%=401 623analitic 4426 Vezi ART. 21 din Codul fiscal "alin.1 Pentru determinarea profitului impozabil sunt considerate cheltuieli deductibile numai cheltuielile efectuate in scopul realizarii de venituri impozabile, inclusiv cele reglementate prin acte normative in vigoare. alin .2 Sunt cheltuieli efectuate in scopul realizarii de venituri si: d cheltuielile de reclama si publicitate efectuate in scopul popularizarii firmei, produselor sau serviciilor, in baza unui contract scris, precum si costurile asociate producerii materialelor necesare pentru difuzarea mesajelor publicitare. Se includ in categoria cheltuielilor de reclama si publicitate si bunurile care se acorda in cadrul unor campanii publicitare ca mostre, pentru incercarea produselor si demonstratii la punctele de vanzare, precum si alte bunuri si servicii acordate cu scopul stimularii vanzarilor;"
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x