Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

subventii pt investitii

S-a depus o cerere de rambursare, cuprinzand facturi consultanta emise si platite inainte de semnare contract ADR. La incasarea banilor care este monografia contabila?
Ulterior s-a depus o cerere de plata, care cuprinde atat facturi de consultanta cat si facturi cu achizitii MF. Monografia contabila? Presupun ca factura de consultanta nu pot sa o cuprind in 4452=4752, aici logic tb sa intre doar subventia pt investitii, pe care ulterior o trec pe venituri.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc

1 raspuns


la 25 Iul. 2018
Consultanta cuprinsa in cererea de rambursare este posibil sa fie pentru un partner de proiect si se inregistreaza pe contul 458, iar subventia pentru investitii pe 4452 si 4752. Inregistrarea consultantei este in functie de contractul/contractele incheiate cu acesta, daca fac parte din contract sau nu. Presupun ca la dosarul de rambursare aveti acest contract de consultanta inclus, iar consultantul primeste banii in calitate de partener.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x