Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Reglare imobilizari

Buna ziua,
Am desfasurat activitatea intr-un spatiu, punct de lucru inchiriat, unde am efectuat investitii inregistrate de contabilul de la vremea respectiva la mijloace fixe, respectiv gard metalic inregistrat pe cont 212, acum valoare de 1200 lei si toate renovarile si imbunatatirile care s-au facut la cladire, pe baza procesului verbal de receptie au fost inregistrate pe contul 212, acum valoare de 41.000 lei.
In ianuarie contractul de chirie a expirat, nu a mai fost prelungit si societatea si-a schimbat obiectul de activitate , dar in alt punct de lucru. Cladirea a fost predata proprietarului.
Cum sa procedez sa reglez contul 212?

1 raspuns


la 28 Aug. 2013
Amenajarile punctului de lucru trebuiau amortizate pe durata de valabilitate a contractului de inchiriere. Avand in vedere ca acest contract a expirat, amortizati integral amenajarile. Utilizati notele contabile: 681= 2812 amortizarea (pe perioada contractului) 2812=212 la incetarea contractului .
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x