Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

monografie contabila pentru patiserie

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru patiserie.

Multumesc

1 raspuns


la 31 Oct. 2014
Monografia contabila pentru patiserie trebuie tratata ca orice activitate de productie. In principiu, aveti urmatoarele operatiuni: -aprovizionare 301=401 302=401 -productia, care presupune un retetar pentru fiecare produs 345=711 si descarcarea de gestiune materii prime si materiale 601=301 602=302 -vanzarea produselor 411=701 si descarcarea de gestiune de produse finite 711=345 In cazul vanzarii produselor prin magazinul propriu: 371=345 371=378 si incasarea 5311=707 cu descarcarea gestiunii de marfa 607=371 378=371
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x