Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru patiserie.
Multumesc
Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru patiserie.
Multumesc
Adaugata in

Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
1 raspuns

Consultant Adrian Condurache
Raspunsuri la intrebarea
la 31 Oct. 2014
Monografia contabila pentru patiserie trebuie tratata ca orice activitate de productie. In principiu, aveti urmatoarele operatiuni:
-aprovizionare
301=401
302=401
-productia, care presupune un retetar pentru fiecare produs
345=711
si descarcarea de gestiune materii prime si materiale
601=301
602=302
-vanzarea produselor
411=701
si descarcarea de gestiune de produse finite
711=345
In cazul vanzarii produselor prin magazinul propriu:
371=345
371=378
si incasarea
5311=707
cu descarcarea gestiunii de marfa
607=371
378=371