Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

monografie contabila investitie in regie proprie

Asi dori monografia contabila pentru executarea unei constructii in regie proprie. Constructia va fi executata din credite bancare.
Adaugata in   Monografii contabile

1 raspuns


la 03 Nov. 2014
Executarea unei constructii in regie proprie presupune utilizarea personalului societatii pentru anumite operatiuni. Costul unei imobilizari corporale construite in regie proprie este determinat folosind aceleaşi principii ca şi pentru un activ achiziţionat, aceasta fiind considerata imobilizare corporala in curs de executie, ce va trece in categoria imobilizarilor finalizate dupa receptia, darea in folosinta sau punerea in functiune. Inregistrarile contabile pot fi urmatoarele: -inregistrarea serviciilor realizate de terti cu contract si facturi 231=404 -inregistrarea lucrarilor efectuate de societate cu decont, deviz de lucrare 6XX=401 - inregistrare consum de materiale cu bon de consum 6XX=30X - inregistrarea imobilizarilor in curs efectuate in regie proprie neterminata, lunar 231=722 -receptia 212=231 -amortizarea 6811=2812 Creditul bancar se inregistreaza separat.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x