Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Monografie contabila

Buna ziua,
As avea nevoie de o monografie contabila pentru urmatoarea situatie.
Societatea noastra a facut o asigurare de sanatate de grup pentru salariati. Polita este achitata integral de angajati.Plata se face trimestrial.
Aceasta polita se deduce din calculul impozitului pe salar?
Multumesc.
Adaugata in   Monografii contabile

1 raspuns


la 21 Oct. 2013
Aveti in vedere prevederile art. 57 dinCodul fiscal precum si a normelor de aplicare ale acestuia pct.116- 117. Se admit la deducere contribuþiile la fondurile de pensii facultative, potrivit Legii nr. 204/2006, cu modificãrile ºi completãrile ulterioare, precum ºi la fondurile de pensii facultative calificate astfel în conformitate cu legislaþia privind pensiile facultative de cãtre Autoritatea de Supraveghere Financiarã ºi administrate de cãtre entitãþi autorizate, stabilite în state membre ale Uniunii Europene sau aparþinând Spaþiului Economic European, astfel încât la nivelul anului suma acestora sã nu depãºeascã echivalentul în lei a 400 de euro pentru fiecare participant. Nu se admit la deducere pentru calculul lunar al impozitului pe venitul din salarii primele de asigurare voluntarã de sãnãtate.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x