Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Monografie. Cadouri

Buna ziua,in luna decembrie am achizitionat 100 de calendare si 100 de agende de la o societate pe care le-am dat cadouri clientilor de sfarsit de an. Spuneti-mi, va rog, care sunt monografiile contabile pentru a scoate de pe stoc aceste calendare si agende si daca cheltuiala cu aceste cadouri este deductibila.
Va multumesc.

1 raspuns


la 11 Mar. 2013
Avand in vedere prevederile Ordinului 3055/ 2009 cu modificarile si completarile ulterioare, in opinia mea monografia este urmatoarea: Achizitia de calendare si agende: %=401 371 4426 acordarea de cadouri clientilor de sfarsit de an 623 analitic=371 si concomitent 635=4427. Avand in vedere prevederile Codului fiscal, valabile pentru decembrie 2012, cheltuielile de reclama si publicitate efectuate in scopul popularizarii firmei, precum si costurile asociate producerii materialelor necesare pentru difuzarea mesajelor publicitare sunt cheltuieli efectuate in scopul realizarii de venituri, respectiv sunt cheltuieli deductibile la calculul impozitului pe profit.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x