Intr-o covrigarie se vand covrigi preparati in aceeasi locatie dar se vandsi sucuri.
E corect sa tin evidenta cantitativ valorica pentru sucuri, sa nu lucrez cu contul 378, sau pentru acestea trebuie sa tin evidenta global valorica?
E corect sa tin evidenta cantitativ valorica pentru sucuri, sa nu lucrez cu contul 378, sau pentru acestea trebuie sa tin evidenta global valorica?
Adaugata in

Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
1 raspuns

Expert Teodora Munteanu
Raspunsuri la intrebarea
la 12 Nov. 2012
- intra?rile in gestiune se fac la pretul de vanzare cu amanuntul.
- iesirile din gestiune se fac tot la pretul de vazare cu amanuntul calculand
adaosul comercial aferent la sfarsitul lunii cu ajutorul lui K.
K = Si 378 + Rc 378 / [ Si 371 - Si 4428 + Rd 371 - Rc 4428 ]
Pentru detalii suplimentare consultati Ordinul 3055/2009 cu modificarile si completarile ulterioare.