Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

decontare combustibil parohie

Un ONG -unitate de cult - deconteaza preotilor sume pentru deplasari in interes de serviciu -in vederea slujbelor de duminica ex.sau pt rezolvare probleme la alte parohii- efectuate cu masinile personale ale acestora. Cum se pot deconta aceste sume in contabilitate, trebuie bon fiscal, foaie de parcurs? Va multumesc.

1 raspuns


la 19 Mar. 2015
Conform prevederilor Codului fiscal, cheltuielile trebuie efectuate in scopul desfasurarii activitatii inregistrate a entitatii, justificate cu documentele prevazute de lege. Pentru deplasarea angajatilor, se face decont de cheltuieli de deplasare care are prevazute cheltuieli de cazare, diurna, transport si cheltuieli diverse. In cazul folosirii unor vehicule pentru deplasare, trebuie sa aveti contract de comodat, inchiriere sau sa faca parte din patrimoniul ONG, iar documentele justificative sunt bonuri de casa sau facturi de combustibil sustinute de foaia de parcurs cu traseul, numarul de km si consumul efectuat.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x