Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

De ce documente contabile am nevoie pentru un SRL?

Buna ziua, tocmai am infintat in SRL cu activitatea principala : Activitati de asistenta stomatologica. Firma nu este platitoare de TVA si are in singur angajat care este si administratorul.
Imi puteti spune va rog de ce documente contabile as avea nevoie si ce tipuri de facturier si chitantier ar trebui sa achizitionez ? E nevoie sa cumpar cel cu 3 culori (alb-roz-verde) sau pot folosi direct facturile generate de programul de contabilitate SAGA.
Pentru cheltuielile de infintare trebuie ca administratorul sa isi crediteze firma, pentru aceasta situatie de ce fel de document am nevoie sau se poate genera la fel din programul de contabilitate ?
Va multumesc!

1 raspuns


la 27 Feb. 2018
Daca utilizati un program de contabilitate, puteti genera si facturi, fara sa fie nevoie sa achizitionati formulare de la librarie, dar daca asistenta este pentru persoane fizice, veti avea nevoie de o casa de marcat. Sumele cu care asociatul finanteaza activitatea firmei trebuie sa fie inscrise intr-un contract de creditare urmand a fi recuperate intr-un termen sau in functie de lichiditatile firmei.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x