Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

control antifrauda in anul 2016

la 31.12.2015 societatea are de reevaluat 3 cladiri .In martie 2016 s-au facut rapoarte de evaluare pt impozitare care sau depus la primarie .Am avut control de la anaf si m-au intrebat daca am inregistrat in conta rezultatul din reevaluare .Din cate mi-ati spus anterior nu se inregistreaza rezultatul din reevaluarea pt impozitare .
Ca sa pot actualiza in conta valoarea cladirilor la 3 ani ce ar trebui sa fac ,un alt raport de reevaluare la pretul pietei chiar daca acestea nu se vand ?

3 raspunsuri


la 07 Apr. 2016
Este doar o valoare statistica cea evaluata, in care diferentele vor fi inregistrate pe rezerve, acestea neafectand rezultatul economic. Doar in cazul valorificarii imobilului se inregistreaza veniturile impozabile.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 08 Apr. 2016
Unul din bunuri e mult sub valoarea din contabilitate din cauza deprecierii ,inregistrez ca si descresteri din reevaluare 105=212 cu diferenta care imi iese intre raportul de evaluare pt impozitare si valoarea din conta ?Cum determin amortizarea rezultata din reevaluare ?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 08 Apr. 2016
Diferenta de valoare se inregistreaza pe 7813
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x