Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

contabilitatea productie de pizza si furnizare in localul propriu

Buna ziua, Productia de pizza consider si livrare in cadrul firmei il consider ca si un restaurant cu numar de mese?
Cum calculez atunci impozitul nefiind principalul obiect de activitate, ma duc pe analitice si tin evidenta separata?

Va rog sa-mi da-ti un sfat pe adresa de mail:
miha_varga@yahoo.com.

Multumesc!


E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!


Nota de informare

1 raspuns


la 23 Sep. 2011
achizitia materiilor prime, materiale consumabile pentru fabricarea pizzei % = 401 301/302 4426 - vanzare 4111 = % 701 4427 - incasare cu bon de casa 5311= 4111 - obtinerea de PIZZA conform retetei 345=711 - descarcarea gestiunii cand sunt vandute 711=345 - descarcarea gestiunii de materii prime, consumabile in baza bonurilor de consum 601/602=301/302
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x