cum se tine contabilitate unui bar unde avem bere, sucuri la care putem calcula adaos comercia si cafea ,ceai ,ciocolta calda cocteil etc care sunt preparate ?
Adaugata in

Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
1 raspuns

Expert Teodora Munteanu
Raspunsuri la intrebarea
la 06 Oct. 2011
- achizitia marfii - produsele care se vand la bar
% = 401
371
4426
371 = %
378
4428
- vanzare
4111 = %
707
4427
- descarcarea gestiunii
% = 371
378
4428
607