Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Cheltuieli de promovare a firmei

Va rog sa-mi spuneti unde sa incadrez cheltuielile pe care firma le face pentru a se promova.Aceasta promovare se face pe facebook, banii se deconteaza automat din contul nostru bancar si primim invoice date ptr.fiecare tranzactie.
Trebuie sa o contabilizez in 623 si va avea deductibilate limitata sau pot sa o consider o prestare de servicii in 628.Specificul activitatii noastre este comert si pe facebook ne prezentam restaurantul.
Multumesc ptr.ajutor.
Adaugata in   Monografii contabile

2 raspunsuri


la 12 Iul. 2014
In opinia mea, cel mai bine este sa incadrati aceasta cheltuiala pe servicii diverse 628 daca contractul pe care-l aveti va permite acest lucru, pentru faptul ca incadrarea ca publicitate este deductibila limitat.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 18 Iul. 2014
Buna ziua, Din punctul meu de vedere aceste cheltuieli nu sunt limitate sau nedeductibile daca ai incheiat un contract scris, asa cum prevede codul fiscal. Se creeaza analitic separat fata de cheltuieli de protocol pentru acest tip de cheltuieli: ART. 21 Cheltuieli (2) Sunt cheltuieli efectuate în scopul realizării de venituri şi: d) cheltuielile de reclamă şi publicitate efectuate în scopul popularizării firmei, produselor sau serviciilor, în baza unui contract scris, precum şi costurile asociate producerii materialelor necesare pentru difuzarea mesajelor publicitare. Se includ în categoria cheltuielilor de reclamă şi publicitate şi bunurile care se acordă în cadrul unor campanii publicitare ca mostre, pentru încercarea produselor şi demonstraţii la punctele de vânzare, precum şi alte bunuri şi servicii acordate cu scopul stimulării vânzărilor; O zi buna
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x