Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Casa de productie emisiuni video

Daca un srl incheie un contract de prestari servicii cu o televiziune pentru a trimite acesteia un material video saptamanal in afara de contract si factura lunara ce alte documente justificative sunt necesare? Se face un decont de cheltuieli sau raport de productie? Care sunt inregistrarile contabile care se fac? Banii vor iesi din srl pe baza a 2 pfa-uri care au contracte de colaborare cu srl-ul.
Adaugata in   Monografii contabile

1 raspuns


la 17 Sep. 2014
Situatia in care societatea dumneavoastra are un contract cu o societate de televiziune prin care vinde serviciile cumparate de la doua PFA, este simpla, practic cele doua PFA emit facturi pentru serviciile prestate, societatea care le achizitioneaza le inregistreaza ca servicii si obtine venituri din vanzarea acestora. In afara de contracte si facturi puteti sa mai utilizati si proces verbal de predare primire care sa ateste transferul materialului in conditii de functionare.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x