Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

situatia fluxurilor de trezorerie institutii publice

Buna, am nevoie de materiale care sa vorbeasca despre intocmirea situatiei fluxurilor de trezorerie la institutii publice.Ce legi si norme trebuie sa consult?

Multumesc.
Adaugata in   Legea Contabilitatii

1 raspuns


la 05 Iun. 2015
Situatia fluxurilor de trezorerie fac parte din situatiile financiare anuale care se mai compun din bilant, contul de rezultat patrimonial, situatia modificarilor in structura activelor nete / capitalurilor proprii, conturile de executie bugetara si anexe care includ politici contabile si note explicative. Ca fluxuri de trezorerie trebuie sa aveti in vedere contabilitatea investitiilor financiare pe termen scurt, valorile de incasat, incasarile si platile prin conturi la banci in lei si valuta, mijloacele banesti in numerar si alte valori, acreditivele si avansurile de trezorerie, viramentele interne etc. Activitatea de trezorerie cuprinde toate operatiunile privind incasarile si platile curente, reflectand existenta si midcarea titlurilor de plasament, a disponibilitatilor in banca si caserie. Baza legala este legea contabilitatii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x