Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Registru incasari si plati II

O intreprindere individuala, impozitata cu norma de venit nu si-a completat registrul de incasari si plati, intreprinderea fiind obligat sa completeze numai incasarile. Intrebarea este, de cand este obligatorie aceasta prevedere, II fiind din 2010? Care este temeiul legal?
Multumesc
Adaugata in   Legea Contabilitatii

1 raspuns


la 04 Nov. 2013
Pentru 2010-2011 conform art. 49 alin (8) din Codul fiscal, contribuabilii care desfasoara activitati pentru care venitul net se determina pe baza de norme de venit nu au obligatia sa organizeze si sa conduca contabilitate in partida simpla pentru activitatea respectiva. Pentru 2012- 2013 conform art. 49 alin (8) din Codul fiscal contribuabilii care desfasoara activitati pentru care venitul net se determina pe baza de norme de venit au obligatia sa completeze numai partea din Registrul-jurnal de incasari si plati referitoare la incasari, potrivit reglementarilor contabile elaborate in acest scop.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x