Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Plata decont de cheltuieli

Buna ziua,

Suntem o ONG la inceput de activitate, care inca functioneaza pe baza de creditare a membrilor fondatori.

As dori sa stiu care este termenul maxim de plata al unui decont de cheltuieli; de exemplu, decont cheltuieli de deplasare din provincie catre Bucuresti, in conditiile in care nu am luat bani din casierie (pentru ca nu sunt resurse) si am platit tot din banii mei. Care este termenul maxim in care eu imi pot ridica banii?

Va intreb acest lucru pentru ca am inteles ca deconturile trebuie inchise la sfarsitul fiecarei luni. Insa daca nu sunt bani, cum se procedeaza?

Multumesc anticipat,

Eugen Rada

1 raspuns


la 22 Aug. 2013
În cazul în care valoarea documentului de cheltuieli depãºeºte avansul primit, decontul verificat de compartimentul financiar-contabil se preda la casierie pentru a efectua plata diferenþei, dupã care titularul de avans semneazã de primirea sumei. In cazul in care nu aveti bani in caserie puteti apela la creditare. Sumele neachitate pana la sfarsitul exercitiului financiar urmeaza sa fie transferate in contul 462 -creditori diversi.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x