Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

plata contributiilor la bugetul de stat si plata salariilor

Buna ziua!
Recent mi-am deschis o firma din fonduri UE si implementarea se termina pe data de 2.12.2015! Pana in aceasta data eu trebuie sa fac plata salariilor + a contributiilor la bugetul de stat pe luna noiembrie ( asa prevede proiectul). As dori sa stiu daca se poate face acest lucru, deoarece domnul contaabil pe care l am angajat sustine ca nu pot face plata salariilor si a contributiilor pe luna noiembrie pana pe 20 decembrie.

Va multumesc.
Adaugata in   Legea Contabilitatii

3 raspunsuri


la 13 Nov. 2015
In functie de data angajarii salariatilor, se poate face declararea cheltuielilor si plata salariilor. Daca acestia figureaza ca inregistrati in luna noiembrie, veti avea declaratii salariale aferente lunii noiembrie, care de depun pana in 21 decembrie, iar plata salariilor poate fi efectuata conform contractelor de munca la data mentionata in clauza contractuala. Pentru a putea face dovada platii contributiilor si a salariilor, aveti nevoie de statele de salarii pentru luna noiembrie semnate de angajati sau dovada platii salariilor si ordinul de plata a cheltuielilor salariale.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 16 Nov. 2015
Angajatii au fost inregistrati in luna august 2015 iar eu sunt obligata sa fac plata salariilor si contributiilor pe luna noiembrie pana in data de 5 decembrie. Persoana care imi tine contabilitatea imi spune ca nu este posibil acest lucru.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 17 Nov. 2015
Se poate face plata salariilor si a contributiilor aferente lunii noiembrie pana pe 5 decembrie, asa cum a mentionat si domnul Condurache. Contabilul v-a spus de ce nu este posibil acest lucru?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x