Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

PFA cod CAEN

Buna ziua. As vrea sa infiintez o PFA ca sa pot tine contabilitatea primara la o SRL cu CA 35.000 euro. Ce optiuni am in ce priveste codul CAEN? Pot cu 6920? Mentionez ca am absolvit facultate de contabilitate - 4ani.Multumesc!
Adaugata in   Legea Contabilitatii

3 raspunsuri


la 01 Iun. 2013
De ce nu va angajati si atunci nu aveti batai de cap? Sa plateasca societatea impozitele. In ce priveste facultatea, este cu dus si intors. Acest aspect va ajuta doar daca aveti vechime si sunteti angajata la o societate, cu functie de conducere (sef contabil sau director economic) ca sa puteti semna bilantul.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 01 Iun. 2013
Conditia de angajare este sa imi infiintez PFA. Firma are o CA mai mare de 35000 euro - dilema mea fiind codul CAEN pentru care sa optez. Mai exact pot sa am CAEN 6920 si sa tin contabilitatea primara la aceasta firma? Si daca nu, ce cod CAEN pot alege?Multumesc!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 04 Iun. 2013
Cred ca confundati putin lucrurile. In enunt spuneti ca societatea are C.A. 35.000 euro si in raspunsul care l-ati dat, spuneti ca C.A. este mai mare de 35.000 euro. O societate cu cifra de afaceri pana in 35.000 euro (120.000 lei-curs euro la aderare) si total active sub 35.000 euro, poate opta pentru un sistem simplificat de contabilitate, aprobat de ministerul finantelor si pot angaja absolventi cu studii economice si nu doar membri ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR). In ce priveste codul CAEN, nu stiu ce cod puteti alege. Numai bine si mult spor.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x