Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Modificari la facturile fiscale din 12 septembrie

Ce modificari sunt la facturile fiscale din data de 12 septembrie 2014? Am gasit un articol in care se anunta ca daca nu se fac modificarile la facturile fiscale din 12 septembrie 2014, incep sa se puna amenzi.
Adaugata in   Legea Contabilitatii

1 raspuns


la 18 Sep. 2014
Facturile fiscale nu sunt formulare tipizate stabilite de Ministerul Finantelor Publice. Fiecare persoana impozabila poate sa isi stabileasca modelul documentelor pe baza carora determina taxa colectata si taxa deductibila conform specificului propriu de activitate, dar acestea trebuie sa contina informatiile minimale legale. Baza legala: Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare; Ordonanta Guvernului nr. 15/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal si prin Hotararea Guvernului nr. 1071/2012 pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 44/2004 privind facturile fiscale. Pentru septembrie 2014 nu a fost emis nici un act legislativ privitor la modificarea facturilor, este posibil ca in discutie sa fie proiecte de modificare.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x