Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

modificare pret Contract de prestari servicii /paza ?

- la aceasta data, in urma unei licitatii publice, avem in derulare un contract de prestari servicii cu o firma de paza.

- la data de 01.09.2014 firma de paza ne-a adus un Act aditional la Contract si solicita majorarea pretului Contractului, avand in vedere ca, potrivit HG nr. 871/2013 ( pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 7 03 din 15 noiembrie 2013 ), salariul minim pe economie va creste din 1 iulie 2014, la 900 lei pe luna.

- consilierul juridic al institutiei refuza sa semneze un asemenea document, intrucat acea HG nr. 871/2013 este publicata in Monitorul Oficial tocmai din 15.11.2013, si nu in timpul derularii contractului, iar la prezentarea ofertei de pret firma de paza trebuia sa ia in calcul si acest lucru.
... si ca odata ce a prezentat acel pret firma de paza a vrut sa castige licitatia.
.... si ca, daca ar fi luat in calcul la stabilirea pretului si faptul ca din 1 iulie 2014 salariul minim pe economie urma sa fie de 900 lei pe luna, atunci pretul ar fi fost altul, mai mare, si poate ar fi castigat alta firma.
... asa ca, Contractul nu va fi schimbat in acest an, pretul ramanand acelasi.

- este corect ?





2 raspunsuri


la 04 Sep. 2014
Aveti un consilier juridic foarte bun care a sesizat ca oferta cu care a castigat firma de paza licitatia a fost inregistrata dupa ce a fost publicata HG privind aplicarea majorarii minimului pe economie, deci pretentiile firmei de paza sunt nejustificate.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 04 Sep. 2014
Multumesc foarte mult pt. ajutor !
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x