Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

model decizie numire persoana care semneaza bilantul de la data de 31.12.2013

buna ziua,
sunt angajata la o societate comerciala cu raspundere limitata cu cifra de afaceri sub 35000 eur, in functia de economist, cu timp partial de 1 ora zi.
Am intrebat la Finante daca pot semna eu bilantul in aceste conditii si mi-au raspuns ca da, dar reprezentantul legal al societatii trebuie sa intocmeasca o decizie prin care ma numeste pe mine sa semnez bilantul si sa selectez "alta persoana imputernicita, conform legii" in bilant.
Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie? A fost corect raspunsul celor de la ANAF?
Multumesc anticipat

2 raspunsuri


la 11 Apr. 2014
In cazul in care societatea are cifra de afaceri sub 35.000 euro, puteti semna situatiile financiare. Acest lucru se poate mentiona in fisa postului, nu este nevoie de o decizie deoarece sunteti angajat ca economist. .
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 12 Apr. 2014
Buna ziua, asa stiam si eu dar m-au derutat cei de la Finante Timisoara, mi-au spus ca pot cu conditia ca reprentantul societatii sa emita o decizie prin care ma numeste pe mine sa intocmesc situatiile financiare anuale si notele de la bilant+sa le semnez. Multumesc pentru ajutor!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x