Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Inventar - Avize + Reavizare ?

Buna ziua ! Va rugam frumos sa ne ajutati cu cateva sfaturi pentru a ne lamuri cum trebuie procedat : 1 - cine pune Avizul primul? G contabilul sau juristul ? 2 - un Inventar a fost avizat de jurist, apoi contabilul sef a intors Dosarul pentru ca s-a sarit o pozitie in Listele de inventariere. Dupa ce s-a facut completarea cu soldul omis si suma omisa, contabilul sef a cerut Directorului sa dea Dosarul la reavizare juristului. Dar juristul a spus ca el nu pune avizul pe calcule, ca nu il priveste datele tehnice si economice.... Intrebare: juristul mai trebuie sa puna avizul a 2-a oara, dupa ce contabilul a facit Adresa respectiva ? sau juristul are dreptate ?

2 raspunsuri


la 17 Feb. 2021
Juristul avizeaza legalitatea procesului. Daca a pus avizul pe documentul care prezinta rezultatul inventarierii, este suficient. Modificarea continutului nu se poate face printr-o adresa, iar aceasta nu trebuie reavizata de jurist. In mod normal ar trebui refacute documentele de inventariere.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 17 Feb. 2021
Va multumim enorm de mult pentru sfaturi !
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x