Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Intrebare despre coduri C.A.E.N.

Buna ziua,

Am 3 intrebari:

1) Ma ocup cu online marketing si sunt afiliat cu mai multe companii. Promovez produse pe siteul meu si primesc comision. Pana acum am activat sub codul caen 6311 (Prelucrarea Datelor, Administrarea Paginilor Web Si Activitati Conexe). Unii zic ca ar trebui sa fiu pe caen 7311 (Activitati ale agentiilor de publicitate).

Oare pot sa raman pe 6311 sau ar fi mai bine sa trec pe 7311.

2) Sunt IMM si conditia pentru aceasta structura este ca consultanta/managementul sa nu depaseasca 20% din veniturile totale.

Dar cine decide ce este consultanta si ce nu? Adica eu daca facturez cu explicatia "online marketing services" sau "affiliate payment" atunci acesta poate fi totusi considerat consultanta?

3) Pe factura trebuie sa scriu ce am in condul caen? Adica daca eu am caenul 6311 (Prelucrarea Datelor, Administrarea Paginilor Web Si Activitati Conexe) atunci nu pot sa scriu pe factura "online marketing services"?

Multumesc.
Adaugata in   Legea Contabilitatii

1 raspuns


la 07 Apr. 2017
Pueti avea ambele coduri, dar unul singur ca activitate principala, iar daca activitatea este bazata pe servicii it, nu puteti beneficia de impozitare microintreprindere. Ceea ce mentionati in factura trebuie sa fie si in contract, documentele de gestiune si evidenta contabila.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x