Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Inregistrare facturi clienti pentru microintreprindere .........................

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme f f gra pt mine: In luna septembrie anul acesta s-au facturat aproximativ 800 de facturi pentru vanzarile online. Facturile au fost emise intr-un program online smarbil., deci in programul contabil saga nu sunt inregistrate.Volumul este mult prea mare sa le pot inregistra pana in data de 25.Mentionez ca firma este micro infiintata in acest an si a inceput activitatea in septembrie. intrebarea este daca trebuie sa inregistrez aceste facturi in saga sau sa le inregistrez cumulat pe zile totalul lor pentru a.mi crea venitul. clienti sunt peroane fizice care comanda haine online, Nu depun declaratia d394 .apoi sa incerc sa fac un jurnal de vanzari din rapaortele programului smartbil.
Multumesc. si astept raspunsul dumneavoastra.
Adaugata in   Legea Contabilitatii

3 raspunsuri


la 12 Oct. 2015
Inregistrarea facturilor trebuie facuta separat pentru fiecare vanzare. Nu puteti sa inregistrati sume cumulate pentru facturile emise, dar cred ca puteti incerca sa transferati datele intr-un program in care sa le schimbati formatul pentru a putea fi importate in saga.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 12 Oct. 2015
nu reusesc sa fac asta. este prea mare baza de date. totusi nu este corect sa fac total pe zile pentru facturile emise si sa le introduc nr de facturi de la x .. - y ? daor pentru luna aceasta . clienti sunt persoane fizice. nu declar in d394 , nu am tva. firma este micro.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 12 Oct. 2015
Nu este corecta inregistrarea cumulata. Puteti inregistra valoarea pentru a face raportarea dar va trebui sa corectati si sa inregistrati corect fiecare facturs.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x