Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Facultate anul II Stiinte economice

Buna seara,

Sunt studenta anul II la Facultatea de Stiinte Economice, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune. Intentionez sa urmez masterul la ASE Bucuresti-Contabilitatea si fiscalitatea patrimoniului care imi va oferi urmatoarele posibilitati dupa terminarea lui: Fara examen, acces la: – CECCAR – expert contabil stagiar, Camera Auditorilor Financiari – CAFR – auditor financiar stagiar, Corpul Expertilor Contabili – CECCAR - expert evaluator stagiar, Uniunea Nationala a Practicienilor în Insolventa din Romania - UNPIR - practician in insolventa. Dar pana atunci imi recomandati sa ma inscriu la examenul pentru stagiul de contabil autorizat sau sa astept sa termin anul III si sa ma inscriu la examenul pentru stagiul de expert autorizat. Ma gandeam ca as castiga timp pana la master, sa am drept de semnatura. Va multumesc!

1 raspuns


la 06 Apr. 2013
Buna seara, Parerea mea este ca ar trebui sa asteptati sa terminati si anul III inainte de a va inscrie la examenul pentru stagiul de contabil autorizat. Oricum s-ar putea sa va ceara sa aveti studii superioare finalizate. Pentru unele documente contabile e nevoie de studii superioare finalizate pentru a avea drept de semnatura.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x