Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

factura de prestari servicii catre o firma din Italia

buna ziua,
o firma de PR din Romania a facturat catre o firma din Italia un serviciu efectuat pe factura emisa am scris Neimpozabil in Romania cf ART 133, aliniat 2, Cod Fiscal si am facturat fara TVA va rog sa-mi spuneti daca este corect sau trebuie sa fac alta mentiune va multumesc.

3 raspunsuri


la 04 Iun. 2017
Serviciul derulat de firma din Romania pentru beneficiarul persoana juridica italiana se incadreaza in livrarea de servicii intracomunitare cu taxare inversa daca se respecta regulile de inreagistrare in scopuri de tva, iar in ceea ce priveste impozitarea veniturilor sau profitului este aplicata firmei romane conform codului fiscal, art 133, 2 fiind abrogat
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 05 Iun. 2017
va multumesc, dar va rog supneti-mi ce trebuie specificat pe o factura de prestarii servicii emisa de ofirma din Romania catre o firma din comunitatea europeana care este cu taxare inversa conform carui art din codul fiscal multumesc.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 05 Iun. 2017
Pe factura se specifica taxare inversa, conform masurilor de simplificare a taxei prevazute de codul fiscal pentru operatorii intracomunitari art. 317.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x