Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Delegatie externa targ Germania

Buna. Un salariat al societatii noastre a participat la un targ de rechizite organizat in Germania, si-a facaut delegatie, nu a primit bani ca avans spre decontare. La intoarcere a prezentat ordinul de deplasare insa fara a fi semnat sau stampilat de organizatorii targului, ca dovada ca a participat la targ, pe motiv ca nu era decat portarul acolo. Intrebarea mea este: i se pot deconta cheltuielile cu deplasarea daca nu are semnatura si stampila de la targ pe delegatie? Mai este nevoie de semnatura si stampila targului sau i se pot deconta cheltuielile de deplasare doar pe baza bonurilor de combustibil, a biletului de intrare la targ si a facturii de cazare? Modelul de delegatie externa actualizat am observat ca nu mai are partea cu semnatura si stampila locului unde se merge in delegatie. Imi spuneti, va rog, cum trebuie completata o delegatie externa si sa-mi recomandati si un model valabil. Plus legislatia valabila pentru justificarea deplasarilor externe. Multumesc.

1 raspuns


la 22 Nov. 2022
Nu se poate solicita organizatorului sa avizeze ordinul de deplasare. Se emite o decizie pentru cheltuielile de deplasare: diurna cu sau fara cazare, transport, diverse. Documentul de decontare va avea semnatura reprezentantului legal si eventual stampila firmei.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x