Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

cum trebuie procedat in urmatorul caz ?

Buna ziua ! Va rugam frumos sa ne ajutati cu cateva sfaturi si sa ne spuneti cum trebuie procedat in urmatorul caz ? ................. Un angajat a creat un prejudiciu si a plecat din institutie prin demisie. Acum, pentru recuperarea prejudiciului, fostul angajat va trebui sa fie dat in judecata. Pentru a fi dat in judecata s-a făcut un referat.
Dar, pentru a fi dat in judecata, Directorul va trebui sa ceara /sa dispuna acest lucru ?
Va rog frumos sa ma ajutati sa ma lamuresc cum trebuie corect sa se procedeze: pentru a fi dat in judecata, juristul trebuie sa ceara directorului ca sa i se puna la dispozitie sesizarile si prejudiciul calculat de contabil ? sau juristul va trebui sa ceara de la contabilitate sesizarile si prejudiciul ?

2 raspunsuri


la 11 Sep. 2020
Va trebui sa urmati procedurile interne. Sau o decizie a directorului in urma sesizarii compartimentului financiar-contabil de constatare a prejudiciului.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 11 Sep. 2020
Nu avem proceduri interne pe acest subiect, deci contabilul va trebui sa sesizeze in scris conducerea. Va multumim pentru sfaturi.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x