Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Contract colectiv de munca

Buna ziua, am o nelamurire, societatea la care lucrez a depasit numarul de 21 de angajati si trebuie sa faca contract colectiv de munca la nivel de unitate. Am inteles ca pot sa il fac pe baza contractului colectiv de munca la nivel national cu decizii si proces verbal de la angajati. Puteti sa ma lamuriti si pe mine cu aceasta problema? Va multumesc!
Adaugata in   Legea Contabilitatii

1 raspuns


la 12 Aug. 2013
Puteti utiliza ca model orientativ Contractul Colectiv de Munca la nivel National pe anul 2011, dar si modelul de contract colectiv al ramurii din care face parte societatea dvs. Ulterior acest contract se va depune la ITM, n 3 exemplare originale. Dosarul intocmit in vederea inregistrarii va cuprinde: a) contractul colectiv de munca, in original, redactat in atatea exemplare cate parti semnatare sunt, plus unul pentru depozitar, semnate de catre parti; b) dovada convocarii partilor indreptatite sa participe la negociere; c) imputernicirile scrise pentru reprezentantii desemnati in vederea negocierii si semnarii contractului colectiv de munca; d) dovezile de reprezentativitate ale partilor. e) procesele-verbale ale negocierii, redactate in atatea exemplare cate parti semnatare sunt, plus unul pentru depozitar, continand pozitia partilor.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x