Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Circuitul documentelor contabile (bon de consum materiale) intr-o societate

In cadrul societatii unde lucrez (santier naval), gestiunile de materiale sunt grupate sub o organizatie intitulata Material Management Team (MMT).
Pentru materialele consumabile si indirecte (al caror consum nu poate fi identificat pe produs) se doreste ca lansarea comenzii, emiterea bonului de consum si distribuirea pana la utilizatorul final (maistrii echipelor de lucru) sa fie facute de catre aceeasi organizatie MMT.
Fara a ma trimite la Ordinul 3512/2008, as vrea sa stiu in ce masura o astfel de procedura de lucru poate fi aplicata, daca este corecta dpdv legal, ce riscuri implica si ce raspunderi?
Multumesc

1 raspuns


la 30 Oct. 2015
Structura organizatorica a firmei si activitatea specifica presupune aplicarea prevederilor legale pentru gestiunea materialelor in mod specific. In cazul prezentat este necesar ca raspunderea pentru materialele care intra in consum sa fie urmarite de catre acelasi departament care are si responsabilitatea utilizarii acestora.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x