Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Bilant Contabil la 30.06.2016.

Cine trebuie sa depuna bilant la 30.iunie 2016 aviind in vedere faptul ca trecerea de la inpozitarea pe venit la impozitarea pe profit se face dupa realizarea cifrei de afaceri de peste 100 mii EUR.
Realizarea cIfrei de afaceri de 220 mii lei se refera la impozitarea TVA -adica cind firma devine platitoare de TVA.
Cred ca ar trebui corelate aceste conditii ,cred ca cifra de afaceri trebuie sa fie aceias si pt.trecerea la plata TVA si pt. impozitarea pe profit.
Mai exista si alta conditie cum ar fi nr de salariatii.
Va rog sa faceti precizari pt. ca pe internet am citit tot felul de conditii.

1 raspuns


la 31 Iul. 2016
Pentru bilantul semestrial sunt totalul impuse cele trei conditii de clasificare din care trebuie sa se indeplineazsca minim doua: active 1500000 lei, cifra de afaceri neta 3000000 lei, numarul mediu de salariati 10, stabilite prin OMFP 1802/2014. Aceasta clasificare a fost modificata de OMFP 916/2016 prin care si microentitatile definite ca persoane juridice care in exercitiul financiar precedent au inregistrat o cifra de afaceri mai mare de 220000 lei au obligativitatea depunerii situatiilor financiare semestriale. Formularul il gasiti pe site-ul anaf.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x