Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Anulare nota fiscala emisa de inteprindere cu capital privat

Buna ziua.Se poate anula in instanta o nota fiscala privind rezultatele financiare pe anul 2013 a celor 3 puncte de lucu care presteaza servicii pentru alta societate ?Acesta Comisia de Paritate sa intilnit la data de 12.08.2013 si a emis Nota Fiscala la data de 30.01.2014,din care reiese ca pe cele 3 puncte de lucru nu au avut profit pe anul2013 si refuza sa ne acorde salarile compensatori specificate in CIM.Multumesc pentru raspuns.
Adaugata in   Legea Contabilitatii

3 raspunsuri


la 23 Mar. 2015
Neprimirea drepturilor salariale contractuale specificate in contractul colectiv, trebuie atacata in instanta. Atata timp cat institutia functioneaza si nu este intr-o forma de insolvabilitate trebuie sa-si onoreze obligatiile contractuale. Nota fiscala tine de administrare, administrator angajat de organul superior, doar asupra contractului acestuia se pot scade indicatorii de performanta.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 23 Mar. 2015
Multumesc mult pentru raspuns.Institutia functioneaza in continuare,nu este in insolfenta sau alta forma,dar refuza sa acorde salarile compensatori,datorita acestei note financiare.Ma aflu deja cu societatea in litigiu,deaceea doresc sa anulez aceea notafinanciara.Societatea are multe puncte de lucru raspindita in tara nu doar cele 3 puncte care face referire in nota fiscala.Deci ce este de facut?Termenul procesului este pe14.04.2015 .Multumesc pt raspuns.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 23 Mar. 2015
Este vorba despre reclamarea unor drepturi salariale stabilite prin contract colectiv ce nu pot fi anulate prin nota unilateral. Este aceeasi situatie ca neplata salariilor, nu este vorba de acordarea unei premieri pentru rezultatele economice.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x