Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

angajatul poate vedea inainte de semnare documentele ? + va raspunde ?

Buna dimineata ! Institutia noastra publica urmeaza sa incheie un Contract de prestari servicii. Juristul institutiei are voie /este obligat sa vada, inainte de a semna Contractul, dosarul de achizitie, cu ofertele si PV al comisiei de evaluare ? sau este confidential si este suficient ca angajatul de la Achizitii sa confirme legalitatea selectiei ofertei castigatoare si directorul sa comunice catre castigator raspunsul ? Daca procedura de achizitie nu este legala, cine va raspunde ? Juristul poate sau trebuie sa opreasca o achizitie daca nu este legala ? sau acest lucru depinde doar de angajator si ofertanti ? Juristul va putea semna Contractul ce i s-a propus ? Daca procedura de achizitie nu este legala si se face Contractul, cine va raspunde ?

2 raspunsuri


la 23 Dec. 2021
Deschiderea ofertelor se face la termenul stabilit, de catre comisie, urmand sa faca o comunicare prin care se prezinta ofertele. Contractul trebuie avizat de jurist si va avea acces la dosarul achizitiei, putand anula achizitia in cazul in care nu sunt respectate prevederile legale.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 26 Ian. 2022
Dar daca directorul refuza sa ii dea juristului Dosarul de achizitie ?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x