Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Societate nou infiintata

O societate infiintata in 17.04.2013 trebuie sa depuna declaratia 010 la infiintare? Mentionez ca apare pe site-ul ANAF ca platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor. Toate societatile infiintate cu martie 2013 trebuie sa depuna 010 la inregistrare? Eu stiam ca acest lucru se face automat de la Registrul Comertului si numai in cazul in care apareau modificari depuneam 010.
Va multumesc!
Adaugata in   Declaratii si Formulare

1 raspuns


la 25 Iun. 2013
Aveti in vedere INSTRUCTIUNILE de completare a formularului (010) "Declaratie de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica". Astfel, declaratia de inregistrare fiscala/ declaratia de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica, denumita in continuare declaratie, se completeaza si se depune de catre persoanele juridice, asocierile si alte entitati fara personalitate juridica. Declaratia de inregistrare se completeaza cu ocazia primei inregistrari fiscale, de regula cu ocazia infiintarii, iar declaratia de mentiuni se completeaza ori de câte ori se modifica datele declarate anterior.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x