Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Silvicultura

Buna ziua,
Pentru o firma SRL cu domeniul de activitate silvicultura, cu activitate zero timp de 3 ani (pana cresc puietii plantati), care sunt documentele pe care trebuie sa le completez? Exista registre speciale pentru acest domeniu?
Mentionez ca societatea este neplatitoare de TVA si platitoare de impozit pe profit, trimestrial.
Va rog sa ma indrumati catre legislatia pe care trebuie sa o citesc.

2 raspunsuri


la 03 Sep. 2012
- Pana la data de 25 ale lunii urmatoare incheierii trimestrului (25.04- 25.06- 25.09- 25.01) aveti obligatia depunerii Declaratiei privind obligatiile de plata la bugetul de stat Formular 100 - pentru impozitul pe profit calculat trimestrial. - Pana la 25 februarie contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor si plantelor tehnice, pomicultura si viticultura au obligatia de a Declara si plati impozitul pe profit pe anul precedent- Formular 101 - Pana la 25 februarie se depune Declaratia informativa privind livrarile de bunuri si prestarile de servicii efectuate in anul precedent - Formular 392B , de catre persoanele impozabile neinregistrate in scopuri de TVA conform art.153, a caror cifra de afaceri realizata la finele anului calendaristic, excluzand veniturile din vanzarea de bilete de transport international rutier de persoane, este inferioara sumei de 35.000 de euro. Aveti in vedere: - Codul fiscal (Legea 571/2003 cu modificarile si completarile ulterioare), - Normele de aplicare ale acestuia ( HG 44/2004 cu modificarile si completarile ulterioare), - Codul de procedura fiscala (Ordonanta Guvernului Nr. 92 din 24 decembrie 2003) precum si Normele de aplicare ale acestuia - Norma tehnica din 21 aprilie 2010 de completare a registrului agricol pentru perioada 2010-2014.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 04 Sep. 2012
Va multumesc.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x