Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

semnatura bilant

Buna ziua. Sunt absolvent de studii superioare in domeniul economic dar nu sunt membru la organizatia profesionala a contabililor. Pot semna Bilantul pentru activitatea 2011 la un srl pana la 35.000 euro activitivitate anul trecut? Cum completez rubrica de semnatura?
Adaugata in   Declaratii si Formulare

3 raspunsuri


la 08 Mai. 2012
In legea contabilitatii se precizeaza ca situatiile financiare pot fi semnate numai de: - directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie potrivit legii; - persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale CECCAR. Dar, in cazul in care aveti CIM chiar si cu norma partiala, pe postul de contabil cu studii economice superioare si aveti atributii de a tine si conduce contabilitatea vezi fisa postului, puteti intocmi si semna situatiile financiare . bifati: Alta persoana imputernicita.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 08 Mai. 2012
Multumesc mult de tot.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 19 Mai. 2012
Am doi prieteni buni si vreau sa le tin evidenta la sc. Asi putea intocmi un contract de voluntariat cu aproximativ 5-6 ore pe luna?Multumesc.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x