Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Probleme la completarea declaratiei 112

Buna ziua,
am o angajata care pana-n data de 15 mai 2015 a fost in CCC,a revenit imediat din 16,05,2015, iar din data de 27,05,2015 a plecat in concediu de sarcina si lahuzie cu al doilea copil. La calcularea concediului medical, sarcina si lahuziein acest caz, nu am zile baza de calcul si venit realizat care intra in baza de calcul in lunile anterioare celei in care intra in conceciu medical ( in cazul nostru aprilie-martie-februarie-ianuarie-decembrie 2014-noiembrie 2014) desi aceasta perioada este perioada asigurata cu venit de 600 lei lunar. Unde se cuprind aceste venituri in declaratia 112, pentru a putea valida declaratia? La ce sectiune? Venituri similare salariilor?
Va multumesc pentru ajutor
Cu respect,

1 raspuns


la 17 Iun. 2015
Inregistrarea veniturilor pentru perioada anterioara concediului se face ca baza de calcul in formularul 112, avand in vedere veniturile din ultimele 6 luni. Pentru salariatul care a fost in concediu medical se completeaza in 112 Sectiunea B si Sectiunea D.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x