Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Obtinere semnatura electronica

Un administrator al unei societati comerciale poate semna declaratiile fiscale on-line fara a avea contract de munca? Poate obtine semnatura electronica pe numele lui?

1 raspuns


la 27 Iun. 2012
Da, poate obtine semnatura electronica. Cu un singur certificat digital calificat pute??i depune declara??ii electronice pentru un numar nelimitat de firme. Etapele pe scurt: 1. Lista??i, semna??i ??i ??tampila??i cererea de utilizare a serviciului de depunere electronicÄ? formularul 150. 2.I??mputernicirea de la contribuabil: ??n situa??ia ??n care titularul certificatului calificat nu are calitatea de reprezentant legal al contribuabilului reprezentat, se prezintÄ? documentul de ??mputernicire, autentificat de notarul public, din care rezultÄ? dreptul titularului certificatului calificat de a semna declara??iile fiscale pentru contribuabil. DacÄ? existÄ? calitatea titularului certificatului calificat de reprezentant legal al contribuabilului, se prezintÄ? documentul, ??n original ??i copie, care atestÄ? aceastÄ? calitate acest document poate fi HotÄ?r??rea AdunÄ?rii Generale a Ac??ionarilor sau Statutul societÄ???ii comerciale; 3. Prezenta??i documentele la orice unitate fiscalÄ? ??mputernicirea, actul de identitate, formularul 150. 4. Confirmarea dreptului de utilizare a serviciului se face de regula prin e-mail, pe adresa comunicata ??n formularul 150, ??n termen de 4-7 zile lucratoare de la depunerea documentatiei la organul fiscal, neprimirea acesteia de catre contribuabil nu reprezinta un obstacol procedural, tehnic sau de alta natura, pentru depunerea declara??iilor. Dupa acest termen pute??i ??ncerca sa utilizati serviciul de depunere declara??ii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x